Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Ne Demek? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek ne demek? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesi nasıl yazılır? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Ne Demek?

Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Ne Demek? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Bir Kenara Çekilip Çevresiyle İlgisini Kesmek, Toplumun Yaşayışına Karışmamak, Dünya İşleriyle İlgilenmez Olmak

Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Kelimesi Nasıl Yazılır? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek

Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek ne demek? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesi nasıl yazılır? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kökeni nedir? Dünyadan El Etek (Veya Elini Eteğini) Çekmek kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır